Wash vegetables and herbs. Cut the cherry into halves, the cucumber into small pieces, and the onion into halves of rings.
Вымойте овощи и зелень. Черри нарежьте половинками, огурец — небольшими кусочками, лук — половинками колец.
Prepare the salad. Tear lettuce leaves into a plate, place pieces of tuna, egg, cucumber, tomatoes, and onions on top.
Приготовьте салат. Нарвите в тарелку листья салата, сверху выложите кусочки тунца, яйцо, огурец, помидоры, лук.
Prepare the dressing. Mix olive oil, lemon juice and mustard in a glass. Salt the salad, pour over the dressing and stir.
Приготовьте заправку. Смешайте в стакане оливковое масло, лимонный сок и горчицу. Посолите салат, полейте заправкой и перемешайте.
Serve the egg salad with canned tuna and add some croutons. Instead of croutons, you can offer a piece of bread with the salad.
Подавайте салат из яйца с консервированным тунцом, добавив в него немного сухариков. Вместо сухариков к салату можно предложить кусочек хлеба.