Rinse the egg and pat dry with a paper towel. Rinse tomatoes and herbs with water and dry.
Промойте яйцо и промокните бумажным полотенцем. Помидор и зелень промойте водой и обсушите.
Prepare the omelette mixture. Break an egg into a bowl, pour in milk, salt and pepper. Finely chop the dill and add to the bowl. Mix everything well. Cut the tomato into half rings.
Подготовьте смесь для омлета. В миску разбейте яйцо, влейте молоко, посолите, поперчите. Порубите мелко зелень укропа, добавьте в миску. Все хорошо перемешайте. Порежьте помидор полукольцами.
Cook scrambled eggs in pita bread. Heat a frying pan and grease with olive oil. Place the pita bread in the pan so that its edges hang down. Pour the egg mixture over the pita bread. Lay out the tomato slices. Place slices of cheese on top of the tomatoes. Cover the filling with the edges of the pita bread that were hanging from the pan. Cover the pan with a lid. Fry for 3-5 minutes over low heat on one side. Turn the scrambled eggs in the pita bread over to the other side and fry for 3-5 minutes. Remove the pan from the heat. Place the dish on a plate and cut into portions.
Приготовьте яичницу в лаваше. Разогрейте сковороду, смажьте оливковым маслом. Разместите лаваш в сковороде таким образом, чтобы свисали его края. Налейте на лаваш яичную смесь. Выложите ломтики помидоров. Поверх помидоров разложите слайсы сыра. Накройте начинку краями лаваша, которые свисали со сковороды. Накройте сковороду крышкой. Обжарьте 3-5 минут на медленном огне с одной стороны. Переверните яичницу в лаваше на другую сторону, обжарьте 3-5 минут. Снимите сковороду с огня. Блюдо выложите на тарелку, порежьте на порционные кусочки.
Sprinkle the delicious omelette with finely chopped parsley.
Аппетитный омлет посыпьте мелко порубленной зеленью петрушки.