Cook bulgur according to package instructions.
Отварите булгур согласно инструкции на упаковке.
Peel the onions and cut into half rings.
Репчатый лук очистите от шелухи и нарежьте полукольцами.
Peel the carrots and cut them into strips.
Очистите морковь и нарежьте ее соломкой.
Cut the tomatoes into slices.
Помидоры нарежьте дольками.
Heat a frying pan with vegetable oil. Add the onion and fry until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Выложите лук и обжарьте до золотистостого цвета.
Add carrots and tomatoes to the onions.
К луку выложите морковь и помидоры.
Add spices and stir. Fry vegetables for 4 minutes.
Добавьте специи, перемешайте. Жарьте овощи 4 минуты.
Add the finished bulgur to the vegetables and mix thoroughly.
Готовый булгур выложите к овощам и тщательно перемешайте.