Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation. Rinse vegetables and chicken fillet well under running water.
Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления. Овощи и куриное филе хорошо промойте под проточной водой.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
Cut the onion into half rings, cut the garlic into thin slices.
Лук порежьте полукольцами, чеснок порежьте тонкими дольками.
Cut the chicken fillet into pieces of any size.
Куриное филе порежьте на куски произвольного размера.
Cut the pepper into strips.
Перец порежьте соломкой.
Cut the tomato into small slices.
Помидор порежьте небольшими дольками.
Grease the bottom of the multicooker with a small amount of vegetable oil. Add onion.
Дно мультиварки смажьте небольшим количеством растительного масла. Выложите лук.
Add carrots and pepper to the onion.
К луку добавьте морковь и перец.
Next, add green beans, tomatoes and chicken pieces.
Далее выложите стручковую фасоль, томаты и куски курицы.
Next, add bulgur, garlic, salt and pepper to taste.
Далее выложите булгур, чеснок, посолите, поперчите по вкусу.
Add water, mix everything well. Select the “Rice/Grains” mode, cover with a lid and leave to cook for 25-30 minutes. When the water is absorbed, the chicken is cooked and the vegetables are soft, you can turn off the multicooker and serve the dish!
Добавьте воду, все хорошо перемешайте. Выберите режим «Рис/крупы», накройте крышкой и оставьте готовиться на 25-30 минут. Когда вода впитается, курица приготовится, а овощи станут мягкими, можно выключать мультиварку и подавать блюдо к столу!
Serve the bulgur with vegetables and chicken hot on a serving plate, garnished with a parsley leaf. Bon appetit!
Булгур с овощами и курицей подавайте в горячем виде на порционной тарелке, украсив листиком петрушки. Приятного аппетита!