Prepare the food: wash the mushrooms, peel the onions. Cook the chicken fillet for 15-20 minutes. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте продукты: помойте грибы, очистите лук. Варите куриное филе в течение 15-20 минут. Разогрейте духовку до 180 °С.
Start preparing the mushrooms for the julienne. Chop them finely. Cut the onion into small cubes. Heat a frying pan with vegetable oil, fry the onion in it, then add the mushrooms. Add salt, pepper and fry until the mushrooms are ready.
Начните готовьть грибы для жюльена. Мелко их нарежьте. Порежьте лук мелким кубиком. Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте на ней лук, затем отправьте туда грибы. Добавьте соль, перец и жарьте до готовности грибов.
Cut the boiled chicken fillet and place it in the pan with the mushrooms, fry for another 3-5 minutes. Then pour milk over the mixture and simmer for another 2-3 minutes.
Нарежьте отварное куриное филе и выложите в сковороду к грибам, жарьте еще 3-5 минут. Затем залейте массу молоком и тушите еще 2-3 минуты.
Transfer the julienne into baking dishes or cocotte makers. Grate the cheese and sprinkle with julienne.
Переложите жюльен в формы для запекания или кокотницы. Натрите сыр, присыпьте им жюльен.
Place the dish in the oven for 15 minutes. Serve the julienne to the table.
Отправьте блюдо запекаться в духовку на 15 минут. Подайте жюльен к столу.
To serve the dish, use unusual beautiful cocotte makers, you can even use clay pots. Garnish the finished julienne with chicken and milk with fresh herbs.
Для подачи блюда используйте необычные красивые кокотницы, можно даже взять глиняные горшочки. Украсьте готовый жюльен с курицей и молоком свежей зеленью.