Prepare your ingredients. Remove the butter from the refrigerator. Wash and peel the potatoes.
Подготовьте ингредиенты. Достаньте масло из холодильника. Картофель помойте и очистите от кожуры.
Cut the potatoes into large pieces, place them in a saucepan and cover with cold water. Cook until done.
Порежьте картофель крупным кусками, переложите в кастрюлю и залейте холодной водой. Варите до готовности.
Grate the cheese and finely chop the garlic.
Сыр натрите на терке, порежьте мелко чеснок.
Drain the cooked potatoes. Add melted butter to potatoes, beat everything with a mixer
Слейте воду с готового картофеля. Добавьте подтаявшее сливочное масло в картофель, взбейте все миксером
Add flour, cheese, egg and spices to the puree. Mix well.
Добавьте в пюре муку, сыр, яйцо и специи. Хорошенько перемешайте.
Form into small cakes. Fry in a hot frying pan on both sides until golden brown.
Сформируйте небольшие лепешки. Обжарьте на раскаленной сковороде с двух сторон до золотистой корочки.
Serve the dish with sour cream.
Подавайте блюдо со сметаной.