Prepare all ingredients. Use a little extra flour for breading.
Подготовьте все ингредиенты. Возьмите немного дополнительной муки для панировки.
Cut the sausages in half. Place the sausages on wooden sticks.
Разрежьте сосиски пополам. Насадите сосиски на деревянные палочки.
Break an egg into a deep bowl
В глубокую миску разбейте яйцо
Add milk, salt and sugar
Добавьте молоко, соль и сахар
Add wheat and corn flour. Add baking powder. Mix thoroughly.
Добавьте пшеничную и кукурузную муку. Добавьте разрыхлитель. Тщательно перемешайте.
Pour the dough into a tall glass
Перелейте тесто в высокий стакан
Dip sausages in flour
Обваляйте сосиски в муке
Heat vegetable oil in a ladle or saucepan. Dip the sausages into the batter and deep-fry for 2-3 minutes.
Разогрейте в ковшике или кастрюле растительное масло. Обмакните сосиски в тесто и обжарьте во фритюре 2-3 минуты.
Place the finished sausages on a paper towel. Cover the corn dogs with mustard and ketchup. Garnish the sausages with green onions. Bon appetit!
Готовые сосиски выложите на бумажное полотенце. Полейте кукурузные сосиски горчицей и кетчупом. Украсьте сосиски зеленым луком. Приятного аппетита!