Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the chicken breast into medium sized pieces.
Нарежьте куриную грудку кусочками среднего размера.
Finely chop the parsley.
Мелко нарежьте петрушку.
Place chopped chicken breast in a blender container and add herbs.
Сложите в емкость блендера нарезанную куриную грудку, добавьте зелень.
Break a chicken egg there and add paprika and salt.
Разбейте туда же куриное яйцо и добавьте паприку и соль.
Pour in a small amount of cream.
Влейте небольшое количество сливок.
Grind everything with a blender until smooth.
Измельчите все с помощью блендера до однородной консистенции.
Place the resulting mixture on cling film.
Выложите полученную массу на пищевую пленку.
Wrap and shape into an oblong shape. Tie the cling film tightly at both ends. Trim off any excess cling film around the edges.
Заверните и придайте продолговатую форму. Плотно завяжите пищевую пленку с обоих концов. Отрежьте лишнюю пищевую пленку по краям.
Boil the sausages in cling film for 15-20 minutes.
Отварите сосиски в пищевой пленке 15-20 минут.
Remove the cling film and fry the sausages until golden brown.
Снимите пищевую пленку и обжарьте сосиски до золотистой корочки.
Place sausages on a plate. Garnish the plate with ketchup, mustard and herbs. Add ground black pepper to taste. Bon appetit!
Выложите сосиски на тарелку. Украсьте тарелку кетчупом, горчицей и зеленью. Добавьте черный молотый перец по вкусу. Приятного аппетита!