Prepare the food: wash the mushrooms, peel the onions.
Подготовьте продукты: помойте грибы, очистите лук.
Cut the chicken fillet into small pieces and place it in a microwave-safe bowl. In this recipe, julienne is made in a large form, and after cooking it is laid out in portions. Add 1/4 cup water and microwave for 10 minutes on high power.
Нарежьте куриное филе небольшими кусочками и выложите его в посуду для микроволновки. В данном рецепте жюльен делается в большой форме, а после приготовления выкладывается порционно. Добавьте 1/4 стакана воды и отправьте в микроволновку на 10 минут при максимальной мощности.
Chop the mushrooms and add to the chicken. Microwave for another 7 minutes.
Порежьте шампиньоны и добавьте к курице. Поставьте в микроволновку еще на 7 минут.
Drain the resulting juice. Pour the cream over the chicken and mushrooms and add salt and pepper.
Слейте образовавшийся сок. Полейте курицу и грибы сливаками и добавьте соль и перец.
Grate the cheese on a medium grater. Sprinkle the julienne on top and microwave the dish for another 4 minutes. Divide the julienne into portions. Bon appetit!
Натрите сыр на средней терке. Присыпьте им сверху жюльен и поставьте блюдо в микроволновку еще на 4 минуты. Разложите жюльен на порции. Приятного аппетита!
Since cocotte makers are not used in this recipe, to serve, transfer the julienne into a beautiful dish and garnish with herbs.
Так как в данном рецепте кокотницы не используются, для подачи переложите жюльен в красивое блюдо и украсьте зеленью.