Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash and peel the vegetables. Rinse the mushrooms under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте и почистите. Грибы промойте под проточной водой.
Prepare vegetables for cabbage soup: cut potatoes and onions into cubes, carrots into half rings. Cut the champignons into thin slices, chop the cabbage and finely chop the fresh parsley.
Подготовьте овощи для щей: картофель и репчатый лук нарежьте кубиком, морковь – полукольцами. Шампиньоны нарежьте тонкими пластинами, нашинкуйте капусту и мелко нарежьте свежую петрушку.
Fry onions, carrots and champignons in a frying pan with vegetable oil.
На сковороде с растительным маслом обжарьте репчатый лук, морковь и шампиньоны.
Place shredded cabbage and chopped potatoes into the pan. Fill with water, put on fire and bring to a boil.
Выложите в кастрюлю нашинкованную капусту и нарезанный картофель. Залейте водой, поставьте на огонь и доведите до кипения.
After the water boils, add the overcook and fresh herbs to the pan. Salt and pepper to taste. Stir, bring to a boil again and reduce heat.
После того, как вода закипит, добавьте в кастрюлю пережарку и свежую зелень. Посолите и поперчите по вкусу. Перемешайте, снова доведите до кипения и убавьте огонь.
Cook over medium heat for 30 minutes.
Варите на среднем огне в течение 30 минут.
Serve the lean cabbage soup immediately after cooking in portioned bowls.
Подавайте постные щи сразу после приготовления в порционных тарелках.