Peel the onions, carrots, ginger and garlic. Prepare the remaining ingredients.
Очистите лук, морковь, имбирь и чеснок. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the carrots into thin strips.
Нарежьте морковь тонкой соломкой.
Finely chop the ginger root.
Мелко порубите корень имбиря.
Cut the onion into half rings.
Репчатый лук нарежьте полукольцами.
Chop the garlic.
Чеснок измельчите.
Rinse the peas with cold water and then drain in a colander.
Промойте горох холодной водой, а затем откиньте на дуршлаг.
Pour water into a saucepan and place on fire. When the water boils, add peas to it. Cook it over low heat for about 1.5 hours, periodically removing the foam.
Налейте воду в кастрюлю и поставьте на огонь. Когда вода закипит, всыпьте в нее горох. Варите его на небольшом огне примерно 1,5 часа, периодически снимая пену.
Fry the onions and carrots in butter for 5-7 minutes until golden brown and soft.
Обжарьте лук и морковь на сливочном масле в течении 5-7 минут до золотистого цвета и мягкости.
Add garlic and ginger to the pan. Fry for another 5 minutes.
Добавьте в сковороду чеснок и имбирь. Жарьте еще 5 минут.
When the peas are cooked, add the fried vegetables to the pan.
Когда горох сварится, добавьте в кастрюлю обжаренные овощи.
Salt and pepper the soup to taste. Stir.
Посолите и поперчите суп по вкусу. Перемешайте.
Pea soup with ginger is ready. Bon appetit!
Гороховый суп с имбирем готов. Приятного аппетита!
Add cherry tomatoes to the soup. Garnish it with cilantro.
Добавьте в суп помидоры черри. Украсьте его кинзой.