Before cooking, be sure to wash and dry meat, vegetables and bulgur. Bulgur does not need to be dried.
Перед готовкой обязательно нужно промыть и просушить мясо, овощи и булгур. Булгур можно не просушивать.
Cook the pork for about an hour. Cooking time depends on the size of the pieces of meat.
Варите свинину примерно час. Время варки зависит от размеров кусочков мяса.
Cut the onions and carrots into any shape.
Нарежьте в произвольной форме лук и морковь.
Cut into strips or grate the pickled cucumbers. Chop the garlic.
Нарежьте соломкой или натрите на терке соленые огурчики. Измельчите чеснок.
Slice the potatoes.
Нарежьте картофель.
Fry onions and carrots.
Обжарьте репчатый лук и морковь.
Add tomato paste and chopped garlic to the vegetables.
К овощам отправьте томатную пасту и измельченный чеснок.
Add chopped potatoes to the pan with meat.
В кастрюлю с мясом нужно добавить нарезанный картофель.
Add the fry, pickles, bulgur to the pan and cook for another 5 minutes.
Добавьте в кастрюлю поджарку, соленые огурцы, булгур и варите еще 5 минут.
Add salt (but not too much), brine, ground black pepper and bay leaf. Bon appetit!
Добавьте соль (но не очень много), рассол, черный молотый перец и лавровый лист. Приятного аппетита!