Strip the beef of films and veins and rinse with cold water. Clear
Зачистите говядину от пленок и жил и ополосните холодной водой. Очистите
Place the beef in a soup pot and cover with two liters of cold water. Add salt and bay leaf. Place the pan on the stove. Bring the water to a boil and then reduce the heat. Cook the beef broth for 1.5 - 2 hours, periodically skimming the foam from the surface.
Выложите говядину в кастрюлю для супа и залейте двумя литрами холодной воды. Добавьте соль и лавровый лист. Поставьте кастрюлю на плиту. Доведите воду до кипения, а затем убавьте огонь. Варите говяжий бульон 1,5 – 2 часа, периодически снимая пенку с поверхности.
Cut the potatoes into small 1cm cubes.
Нарежьте картофель небольшими кубиками размером 1 см.
Cut the onions into small cubes or quarter rings.
Репчатый лук нарежьте небольшими кубиками или четверть-кольцами.
Cut the carrots into thin slices.
Морковь нарежьте тонкими ломтиками.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the onions over medium heat until golden brown.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Обжарьте репчатый лук на среднем огне до золотистого цвета.
Add carrots to the pan. Fry the vegetables for another 5 minutes.
Добавьте в сковороду морковь. Жарьте овощи еще 5 минут.
When the broth is cooked, remove the meat and set it aside to cool slightly. Add potatoes and bulgur to the pan. Cook them for 15 minutes until tender over low heat, periodically removing the foam.
Когда бульон сварится, достаньте мясо и отложите его в сторону, чтобы оно немного остыло. Отправьте в кастрюлю картофель и булгур. Варите их 15 минут до готовности на небольшом огне, периодически снимая пену.
Add fried onions and carrots to the pan.
Добавьте в кастрюлю обжаренные лук и морковь.
Salt and pepper the soup to taste. Add peppercorns, dried garlic and herbs. Cut the meat into small cubes and also place in the pan. Cook the soup for another 10 minutes. Then turn off, cover and let sit for 30 minutes.
Посолите и поперчите суп по вкусу. Добавьте перец горошком, сушеный чеснок и травы. Нарежьте мясо небольшими кубиками и также отправьте в кастрюлю. Варите суп еще 10 минут. Затем выключите, накройте крышкой и дайте настояться 30 минут.
Soup with bulgur and potatoes is ready. Bon appetit!
Суп с булгуром и картофелем готов. Приятного аппетита!