Prepare the food: wash the mushrooms, peel the onions and garlic. Cook chicken fillet for 15-20 minutes. Preheat oven to 200°C.
Подготовьте продукты: помойте грибы, очистите лук и чеснок. Варите куриное филе 15-20 минут. Разогрейте духовку до 200 °С.
Prepare the mushrooms for julienne. Chop them finely. Chop the onion and garlic. Heat a frying pan with olive oil, fry the onion in it, then add the mushrooms. Add salt, pepper and fry until the mushrooms are ready.
Приготовьте грибы для жюльена. Мелко их порежьте. Нарежьте лук и чеснок. Разогрейте сковороду с оливковым маслом, обжарьте на ней лук, затем отправьте туда грибы. Добавьте соль, перец и жарьте до готовности грибов.
Cut the boiled chicken fillet and place it in the pan with the mushrooms. Simmer for 2-3 minutes, add sour cream and chopped garlic. Simmer for a few seconds until the mixture boils and remove from the stove.
Нарежьте отварное куриное филе и выложите в сковороду к грибам. Тушите 2-3 минуты, добавьте сметану и нарезанный чеснок. Потушите несколько секунд, пока не масса не закипела, и снимите с плиты.
Grate the cheese. Transfer the julienne into baking dishes or cocotte makers. Sprinkle grated julienne cheese on top.
Натрите сыр. Переложите жюльен в формы для запекания или кокотницы. Посыпьте сверху тертым сыром на жюльен.
To make the dish look more aesthetically pleasing, serve it in white cocotte bowls.
Чтобы блюдо выглядело более эстетичным, подайте его в белых кокотницах.