Rinse the chicken fillet with cold water and pat dry with a paper towel. Peel the potatoes, onions and carrots. Wash and dry the parsley. Prepare the remaining ingredients.
Ополосните куриное филе холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Очистите картофель, репчатый лук и морковь. Помойте и просушите петрушку. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the potatoes into small cubes measuring 5-8 mm.
Нарежьте картофель небольшими кубиками размером 5-8 мм.
Cut the carrots into small cubes.
Морковь нарежьте маленькими кубиками.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Also cut processed cheese into small cubes.
Плавленые сырки также нарежьте маленькими кубиками.
Cut the chicken fillet into small pieces.
Куриное филе нарежьте небольшими кусочками.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the chicken over medium heat for 5 minutes until golden brown.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Обжарьте курицу на среднем огне в течение 5 минут до румяного цвета.
Add onions and carrots to the pan. Fry everything together for another 5 minutes. Salt and pepper the ingredients to taste.
Добавьте в сковороду лук и морковь. Обжарьте все вместе еще 5 минут. Посолите и поперчите ингредиенты по вкусу.
Transfer the chicken and vegetables to a ladle or pan. Add potatoes.
Переложите курицу с овощами в ковш или кастрюлю. Добавьте картофель.
Pour water over all ingredients, put on fire and bring to a boil. Cook the soup for 10-15 minutes over low heat, periodically skimming the foam from the surface.
Залейте все ингредиенты водой, поставьте на огонь и доведите до кипения. Варите суп в течение 10-15 минут на небольшом огне, периодически снимая пенку с поверхности.
When all the ingredients are ready, add processed cheese to the soup. Mix everything well until the cheese dissolves. Add chopped parsley, salt and pepper to the soup to taste.
Когда все ингредиенты дойдут до готовности, добавьте в суп плавленые сырки. Все хорошо перемешайте, чтобы сыр растворился. Добавьте в суп рубленую петрушку, соль и перец по вкусу.
The cheese soup is ready. Bon appetit!
Суп с сыром готов. Приятного аппетита!
Serve the soup with wheat croutons with garlic and cheese. Croutons with tomato pesto sauce also work very well. Garnish a serving of soup with cilantro sprigs.
Подайте к супу пшеничные гренки с чесноком и сыром. Также очень хорошо подойдут гренки с томатным соусом песто. Украсьте порцию супа веточками кинзы.