Wash the champignons. Prepare the remaining ingredients.
Помойте шампиньоны. Подготовьте остальные ингредиенты.
Pour the bulgur into a ladle and pour a glass of cold water. Salt the water a little and put the ladle on the fire. When the water boils, reduce the heat to low and cover the bulgur with a lid. Cook it for 15 minutes until done.
Высыпьте булгур в ковшик и залейте стаканом холодной воды. Немного посолите воду и поставьте ковшик на огонь. Когда вода закипит, убавьте огонь до минимума и накройте булгур крышкой. Варите его 15 минут до готовности.
Cut the champignons into slices.
Нарежьте шампиньоны дольками.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр натрите на крупной терке.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the mushrooms for 5-7 minutes over medium heat until golden brown.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Обжарьте грибы 5-7 минут на среднем огне до румяного цвета.
Pour cream into the pan. Add cheese, breadcrumbs, herbes de Provence and butter. Mix everything. Simmer the mushrooms in the sauce over low heat, stirring. The cheese, breadcrumbs and butter should dissolve.
Влейте в сковороду сливки. Добавьте сыр, панировочные сухари, прованские травы и сливочное масло. Всё перемешайте. Тушите грибы в соусе на медленном огне, помешивая. Сыр, панировочные сухари и сливочное масло должны раствориться.
Add boiled bulgur to the pan and stir. Simmer it for 5 minutes, then remove from heat. The cream sauce should thicken. Salt and pepper the dish to taste.
Добавьте в сковороду отварной булгур, перемешайте. Потушите его 5 минут, затем снимите с огня. Сливочный соус должен загустеть. Посолите и поперчите блюдо по вкусу.
Bulgur in cream sauce is ready. Bon appetit!
Булгур в сливочном соусе готов. Приятного аппетита!
Instead of cream, use coconut milk. The sauce will acquire a unique taste and aroma. Add a pinch of sugar to bring out the coconut flavor.
Вместо сливок возьмите кокосовое молоко. Соус приобретет неповторимый вкус и аромат. Добавьте щепотку сахара, чтобы подчеркнуть вкус кокоса.