Rinse the chicken breast and vegetables under running water. Peel the vegetables. Rinse the bulgur.
Промойте куриную грудку и овощи под проточной водой. Очистите овощи. Промойте булгур.
Grind the carrots using a coarse grater.
Измельчите морковь с помощью крупной терки.
Chop the onion.
Репчатый лук измельчите.
Cut the chicken breast into small pieces.
Куриную грудку нарежьте небольшими кусочками.
Fry carrots and onions.
Морковь и репчатый лук обжарьте.
Place the bulgur in a suitable pan and add water to cook the soup.
В подходящую кастрюлю выложите булгур и залейте водой для варки супа.
Once boiling, place the chicken breast into the pan.
После закипания выложите в кастрюлю куриную грудку.
After 30 minutes, add the fried vegetables to the broth.
Через 30 минут добавьте в бульон обжаренные овощи.
Add salt and pepper to the soup, stir and cook for 5-10 minutes until tender.
Посолите и поперчите суп, перемешайте и варите в течение 5-10 минут до готовности.
Serve the soup with sliced white bread and fresh vegetables. Bon appetit!
Подавайте суп с нарезанным белым хлебом и свежими овощами. Приятного аппетита!