Rinse the vegetables.
Промойте овощи.
Peel the onion and cut into half rings.
Лук очистите и нарежьте полукольцами.
Cut the pepper into strips.
Перец нарежьте соломкой.
Cut the tomato into small pieces.
Нарежьте томат небольшими кусочками.
Peel the garlic and cut into slices.
Очистите чеснок и нарежьте пластинками.
Grease a frying pan with vegetable oil and place on fire. Fry the onion until golden.
Смажьте сковороду растительным маслом и поставьте на огонь. Обжарьте лук до золотистости.
Add peppers and tomatoes to the pan.
Добавьте в сковороду перец и помидоры.
Stir the vegetables and fry for 4 minutes over medium heat.
Перемешайте овощи и жарьте 4 минуты на огне выше среднего.
Add bulgur, spices, water to the pan with fried vegetables and stir.
В сковороду с обжаренными овощами добавьте булгур, специи, воду и перемешайте.
Cover with a lid. Cook for 10-15 minutes until the water is absorbed into the cereal.
Накройте крышкой. Готовьте 10-15 минут, пока вода не впитается в крупу.
Stir the contents of the pan. Bulgur with tomatoes can be served.
Перемешайте содержимое сковороды. Булгур с помидорами можно подавать к столу.
Place the bulgur in a beautiful plate and serve as a side dish or main dish.
Выложите булгур в красивую тарелку и подавайте в качестве гарнира или основного блюда.