Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation. Rinse the vegetables well under running water.
Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления. Овощи хорошо промойте под проточной водой.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
Cut the onion into half rings.
Лук порежьте полукольцами.
Cut the garlic into thin slices.
Чеснок порежьте тонкими дольками.
Cut the pepper into strips.
Перец порежьте соломкой.
Cut the tomato into small slices.
Помидор порежьте небольшими дольками.
Grease the bottom of the multicooker with a small amount of vegetable oil. Add onion.
Дно мультиварки смажьте небольшим количеством растительного масла. Выложите лук.
Add carrots and pepper to the onion.
К луку добавьте морковь и перец.
Next, add green beans and tomatoes.
Далее выложите стручковую фасоль и томаты.
Add bulgur, garlic to the vegetables, salt and pepper to taste.
К овощам выложите булгур, чеснок, посолите, поперчите по вкусу.
Add water, mix everything well. Select the “Rice/Grains” mode, cover with a lid and leave to cook for 25 minutes. When the water is absorbed and the vegetables become soft, you can turn off the multicooker and serve the dish!
Добавьте воду, все хорошо перемешайте. Выберите режим «Рис/крупы», накройте крышкой и оставьте готовиться на 25 минут. Когда вода впитается, а овощи станут мягкими, можно выключать мультиварку и подавать блюдо к столу!
Transfer the bulgur to a serving plate. The dish can be eaten on its own, or in combination with your favorite meat, chicken or even fish. Bon appetit!
Булгур переложите на порционную тарелку. Блюдо можно есть в качестве самостоятельного, а можно в сочетании с любимым мясом, курицей или даже рыбой. Приятного аппетита!