Prepare the food: wash the mushrooms, peel the onions and garlic. Preheat oven to 200°C.
Подготовьте продукты: помойте грибы, очистите лук и чеснок. Разогрейте духовку до 200 °С.
Start cooking the mushrooms. Finely chop the mushrooms and onions, pass the garlic through a press. Heat a frying pan with vegetable oil, fry the onion in it, then add the garlic and mushrooms. Add salt, pepper and fry until the mushrooms are ready.
Начните готовить шампиньоны. Мелко нарежьте грибы и лук, чеснок пропустите через пресс. Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте на ней лук, затем отправьте туда чеснок и грибы. Добавьте соль, перец и жарьте до готовности грибов.
Make the julienne sauce. In a separate dry frying pan, fry the flour until creamy for 2-3 minutes, then add the butter and stir. After 1-2 minutes, pour in the cream and, stirring, bring the sauce to a boil.
Займитесь соусом для жюльена. На отдельной сухой сковороде обжарьте муку до кремового оттенка 2-3 минуты, затем добавьте сливочное масло и перемешайте. Через 1-2 минуты влейте сливки и, помешивая, доведите соус до кипения.
Add the sauce to the mushrooms and stir.
Добавьте соус к грибам и перемешайте.
Grease portion forms (cocotte pans) or a baking sheet with vegetable oil, place the mushrooms in the creamy sauce there.
Смажьте порционные формы (кокотницы) или противень растительным маслом, выложите туда грибы в сливочном соусе.
Grate the cheese on a medium grater. Sprinkle mushrooms on top and bake in the oven for 10 minutes. Julienne with champignons is ready!
Натрите сыр на средней терке. Присыпьте им сверху грибы и отправьте запекаться в духовку на 10 минут. Жюльен с шампиньонами готов!
To surprise your guests, bake the dish in pot-shaped cocotte makers. Decorate the finished champignon julienne with fresh herbs.
Чтобы удивить гостей, запекайте блюдо в кокотницах в форме горшочков. Украсьте готовый жюльен из шампиньонов свежей зеленью.