Rinse the fillet, pat dry with a paper towel, and cut into portions. Peel the onions, potatoes and carrots and rinse with water. Wash the mushrooms, remove sand and twigs. Cut carrots, potatoes and mushrooms into cubes. Chop the onion finely. Wash the greens for serving, dry on paper towels and finely chop.
Промойте филе, промокните бумажным полотенцем, порежьте на порционные кусочки. Очистите лук, картофель и морковь от кожуры, промойте водой. Грибы вымойте, очистите от песка, веточек. Порежьте на кубики морковь, картофель и грибы. Лук покрошите мелко. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте.
Prepare the broth. Place the chicken fillet in a saucepan, add water and boil. Turn the heat down and simmer the meat for 30 minutes until tender, skimming off the foam with a spoon.
Приготовьте бульон. Положите куриное филе в кастрюлю, залейте водой и закипятите. Сделайте огонь тише, варите мясо 30 минут до готовности, снимая пенку ложкой.
Combine the ingredients and cook the stew. Melt the butter in a frying pan and fry the onion over low heat until soft, about 3-5 minutes. Place mushrooms and potatoes in a saucepan and cook for 15-20 minutes. Add carrots and onions to the stew. Cook for 10 minutes. Salt and pepper to taste. Turn off the heat.
Соедините продукты и сварите похлебку. Растопите на сковороде сливочное масло, обжарьте на медленном огне лук до мягкого состояния, приблизительно 3-5 минут. Положите грибы и картофель в кастрюлю, варите 15-20 минут. Добавьте в похлебку морковь и лук. Варите 10 минут. Посолите и поперчите по вкусу. Выключите огонь.
Pour Suvorov-style soup into serving bowls and sprinkle with herbs.
Налейте похлебку по-суворовски в порционные тарелки и посыпьте зеленью.