Rinse the corn kernels with water. Rinse the meat, dry with a paper towel, cut into thin layers 1-2 cm thick. Peel the onions and potatoes, rinse. Rinse the celery and parsley with water and let dry. Cut the potatoes into cubes, the onion into thin half rings. Chop the celery in the same way as the onion. Chop the parsley with a knife. Prepare a baking sheet and foil. Turn on the oven to 200 degrees.
Промойте кукурузные зерна водой. Промойте мясо, просушите бумажным полотенцем, порежьте на тонкие пласты толщиной 1-2 см. Очистите лук и картофель от кожуры, промойте. Сельдерей и зелень петрушки промойте водой и дайте просохнуть. Картофель нарежьте кубиками, лук — тонкими полукольцами. Сельдерей порежьте в также, как лук. Измельчите петрушку ножом. Приготовьте противень и фольгу. Включите духовку на 200 градусов.
Prepare chicken fillet. Grease the meat with vegetable oil, add salt and pepper to taste, place on a baking sheet. Place in an oven preheated to 200 degrees for 10-12 minutes. Then remove, wrap in foil and set aside while you prepare other ingredients.
Приготовьте филе курицы. Мясо смажьте растительным маслом, добавьте соль и перец по вкусу, положите на противень. Поставьте в разогретую до 200 градусов духовку на 10-12 минут. Затем достаньте, заверните в фольгу и отложите на время, пока подготовите другие продукты.
Prepare the vegetables. In a large, thick-bottomed saucepan, heat the vegetable oil and fry the onion in it for 5 minutes over medium heat, stirring. Add celery and fry for another 5 minutes, stirring. Add potatoes, fry for 10 minutes with the lid closed, occasionally stirring the contents of the pan. Add parsley and savory to the pan.
Приготовьте овощи. В большой кастрюле с толстым дном разогрейте растительное масло, обжарьте в нем лук 5 минут на среднем огне, помешивая. Добавьте сельдерей и обжарьте еще 5 минут, помешивая. Добавьте картофель, обжаривайте 10 минут под закрытой крышкой, иногда перемешивая содержимое кастрюли. Добавьте в кастрюлю зелень петрушки и чабер.
Prepare the stew. Mix the cream and flour in a bowl until smooth. Pour water into the pan with the vegetables and mix everything. Pour the cream and flour into the pan, mix well. Let it boil, cook for 7 minutes. Unwrap the chicken fillet from the foil and cut it into small pieces. Add to stew. Also add corn kernels to the pan and add salt and pepper to taste. Boil for 5 minutes.
Приготовьте похлебку. Смешайте в мисочке сливки с мукой до однородной консистенции. Налейте воду в кастрюлю к овощам, все перемешайте. Влейте сливки с мукой в кастрюлю, хорошо перемешайте. Дайте закипеть, варите 7 минут. Разверните куриное филе из фольги и порежьте его на маленькие кусочки. Добавьте в похлебку. Также всыпьте зерна кукурузы в кастрюлю, добавьте соль с перцем по вкусу. Проварите 5 минут.
Pour the chicken broth into serving bowls and sprinkle with breadcrumbs.
Налейте похлебку с курицей в порционные тарелки и посыпьте сухариками.