Rinse the meat, pat dry with a paper towel, and cut into medium-sized pieces. Peel the potatoes, onions and carrots and rinse with water. Thaw frozen green beans. Rinse the dill and parsley with water and let dry. Cut the potatoes into 2x2 cm cubes. Finely chop the onion with a knife. Cut the carrots into slices. Cut the green beans into 3-5 pieces. Finely chop the greens.
Промойте мясо, промокните бумажным полотенцем, порежьте на кусочки среднего размера. Очистите картофель, лук и морковь от кожуры и промойте водой. Замороженную стручковую фасоль разморозьте. Укроп и петрушку промойте водой, дайте обсохнуть. Картофель нарежьте кубиками 2х2 см. Лук мелко порубите ножом. Морковь нарежьте кружочками. Стручковую фасоль порежьте на 3-5 частей. Мелко порубите зелень.
Prepare the broth. Place the meat in a saucepan and cover with cold water. Place on the fire, let it boil, pour off the first broth. Pour in clean water and bring to a boil again. Turn the heat to moderate and simmer for 45-50 minutes until the pork is tender.
Приготовьте бульон. Положите в кастрюлю мясо и залейте холодной водой. Поставьте на огонь, дайте закипеть, слейте первый бульон. Налейте чистую воду и снова доведите до кипения. Сделайте огонь умеренным, варите 45-50 минут, до мягкости свинины.
Prepare the vegetables. Place potatoes in the broth, cook for 7-10 minutes, add onions and carrots to the pan, cook for 5 minutes. Add beans, cook for another 5-7 minutes. Add salt and pepper to taste, as well as bay leaves and herbs, cook for 3 minutes. Remove the pan from the heat, cover with a lid and let sit for 5 minutes.
Подготовьте овощи. В бульон положите картофель, варите 7-10 минут, добавьте в кастрюлю лук и морковь, варите 5 минут. Добавьте фасоль, готовьте еще 5-7 минут. Добавьте соль с перцем по вкусу, а также лавровый лист и зелень, варите 3 минуты. Уберите кастрюлю с огня, накройте крышкой и дайте настояться 5 минут.
Pour the bean soup into serving bowls and serve with sour cream.
Похлебку с фасолью разлейте по порционным тарелкам, подавайте со сметаной.