Boil the chicken for the broth. Wash the fillet and add 2 liters of water. Cook for 30 minutes. Cut the finished chicken fillet into pieces. Wash the vegetables. To serve, wash the dill, pat dry with paper towels and finely chop. Finely chop the onion and carrots. Cut the potatoes into cubes.
Отварите курицу для бульона. Вымойте филе и залейте 2 л воды. Варите 30 минут. Готовое куриное филе нарежьте на кусочки. Вымойте овощи. Укроп для подачи вымойте, обсушите бумажными полотенцами и мелко нарежьте. Лук и морковь мелко нашинкуйте. Картофель порежьте брусочками.
Add all the ingredients to the broth and cook the stew. Let the potatoes cook for 10 minutes. Then add the rest of the ingredients: onions, carrots, chopped fillet. Season with salt and pepper. Cook for another 10 minutes. Add the melted cheese and stir the stew thoroughly until all the cheese is dissolved in the broth.
Добавьте в бульон все продукты и сварите похлебку. Отправьте вариться картошку на 10 минут. Затем добавьте остальные продукты: лук, морковь, нарезанное филе. Посолите и поперчите. Варите еще 10 минут. Добавьте плавленый сыр и тщательно перемешайте похлебку, чтобы весь сыр растворился в бульоне.
Serve cheese chowder with garlic croutons or homemade croutons. Sprinkle with fresh dill before serving.
Подавайте сырную похлебку с чесночными гренками или домашними сухариками. Перед подачей посыпьте свежим укропом.