Wash all vegetables and herbs. Peel the onion. Boil water in a saucepan.
Вымойте все овощи и зелень. Лук очистите от шелухи. Вскипятите в кастрюле воду.
Make some soup. Finely chop the celery and parsley. Then chop the onions and leeks and rub them with salt. When the water boils, add vegetables and herbs. After about 10 minutes, you will see that the stew has turned green, then add salt and pepper to it. Cook for another 3 minutes.
Сварите суп. Нарежьте мелко сельдерей и петрушку. Затем нарежьте репчатый рук и лук-порей и перетрите их с солью. Когда вода закипит, введите туда овощи и зелень. Спустя примерно 10 минут вы увидите, что похлебка стала зеленого цвета, тогда отправьте в нее соль и перец. Варите еще 3 минуты.
Serve onion chowder with croutons or croutons.
Подайте луковую похлебку с гренками или сухариками.