Wash all vegetables. Finely chop the onions and carrots, and the potatoes as desired. Rinse the meat and dry on paper towels. Wash the greens, dry on paper towels and finely chop.
Вымойте все овощи. Нарежьте мелко лук и морковь, картофель — произвольно. Промойте мясо и обсущшите на бумажных полотенцах. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте.
Cook the broth. Place the meat in a saucepan and add 2 liters of clean water. Cook the meat over medium heat after boiling for 40 minutes. Cut the beef into small pieces.
Сварите бульон. Выложите мясо в кастрюлю и залейте 2 л чистой воды. Варите мясо на среднем огне после закипания 40 минут. Нарежьте говядину небольшими кусочками.
Fry onions and carrots. Heat butter in a frying pan, add onions and carrots. Sauté until the onion is translucent, about 5-7 minutes.
Обжарьте лук и морковь. На сковороде разогрейте сливочное масло, добавьте лук и морковь. Пассеруйте до прозрачности лука, приблизительно 5-7 минут.
Add all the ingredients to the broth and cook the stew. Place the potatoes in the broth and cook until tender, about 10 minutes. Mash the fried onions and carrots. Place the meat and roast into the broth and cook for another 5 minutes.
Добавьте в бульон все продукты и сварите похлебку. Картошку отправьте в бульон и варите до готовности около 10 минут. Разомните зажарку из лука и моркови. Отправьте мясо и зажарку в бульон и варите еще 5 минут.
Serve the meat stew with homemade croutons or croutons. Sprinkle with freshly chopped herbs before serving.
Подавайте похлебку с мясом с домашними сухариками или гренками. Перед подачей посыпьте свеженарезанной зеленью.