Sort and wash the lentils. Wash the meat, dry on paper towels, cut into small pieces. Peel the onion and cut into small cubes. To serve, wash the dill, dry it on paper towels, and chop finely.
Переберите и вымойте чечевицу. Мясо вымойте, обсушите на бумажных полотнецах, нарежьте на небольшие кусочки. Лук почистите и порежьте небольшими кубиками. Укроп для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, мелко нарежьте.
Fry the meat. Heat the oil in a saucepan, add the pieces of meat and fry for about 3-5 minutes until golden brown. Then add the onion and cook for another 3 minutes. Don't forget to stir.
Пожарьте мясо. В кастрюле разогрейте масло, выложите кусочки мяса и обжарьте около 3-5 минут до золотистого цвета. Затем добавьте лук и готовьте еще 3 минуты. Не забывайте перемешивать.
Prepare the soup. Pour water into the pan, add lentils, vinegar and salt. Cook for another 20-30 minutes until the lentils are cooked enough.
Приготовьте суп. Залейте в кастрюлю воду, добавьте чечевицу, уксус и соль. Варите еще минут 20-30, пока чечевица не разварится достаточно.
Pour the Spartan stew into portioned plates, add dill, pepper or tomato paste.
Спартанскую похлебку разлейте по порционным тарелкам, добавьте укроп, перец или томатную пасту.