Rinse and dry the meat. Wash the vegetables, peel them, cut them into cubes. Wash the greens, dry on paper towels and finely chop.
Промойте и обсушите мясо. Овощи вымойте, почистите, нарежьте кубиками. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте.
Prepare the fry. Pour oil into the pan, add the meat, pepper and fry over high heat for about 5 minutes until a crust forms. Switch the heat to medium, add the onions and carrots and cook for another 10 minutes until the vegetables are soft. Don't forget to stir.
Приготовьте поджарку. Налейте в кастрюлю масло, выложите мясо, поперчите и жарьте на сильном огне около 5 минут, пока не образуется корочка. Переключите огонь на средний, добавьте лук и морковь и готовьте еще минут 10, пока овощи не станут мягкими. Не забывайте помешивать.
Make some stew. Add the potatoes to the pan, simmer for another 3 minutes, then add water and turn the heat to high. After boiling, turn the heat back to low, add salt, bay leaf and dill. Cover the pan with a lid and cook for another 20 minutes.
Сварите похлебку. Добавьте в кастрюлю картошку, потушите еще минуты 3, а затем влейте воду и переключите огонь на максимум. После закипания вновь сделайте слабый огонь, добавьте соль, лавровый лист и укроп. Закройте кастрюлю крышкой и варите еще 20 минут.
Pour the stew with meat and potatoes into serving bowls. Serve with herbs and sour cream.
Похлебку с мясом и картошкой разлейте по порционным тарелкам. Подавайте с зеленью и сметаной.