Wash and peel the vegetables. Cut the vegetables into small pieces, chop the garlic. Cut the mushrooms into 4 parts. Conveniently place the products you need on your desktop.
Вымойте и почистите овощи. Нарежьте овощи небольшими кусочками, измельчите чеснок. Грибы разрежьте на 4 части. Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты.
Fry the vegetables. Heat a frying pan with oil and place the mushrooms on it. Fry for 5-7 minutes over medium heat until excess liquid has evaporated, then add carrots and onions. Cook until the vegetables are soft, stirring occasionally, about 4-6 minutes.
Пожарьте овощи. Разогрейте сковороду с маслом и переложите на нее грибы. Жарьте минут 5-7 на среднем огне, пока не выпарится лишняя жидкость, затем добавьте морковь и лук. Жарьте, пока овощи не станут мягкими, не забывая помешивать, приблизительно 4-6 минут.
Make some stew. Pour water into the pan, add potatoes and fry. Cook for 20 minutes, then add garlic, salt and pepper. Turn off the stove and let the stew sit for 5 minutes.
Сварите похлебку. Налейте в кастрюлю воду, добавьте картофель и поджарку. Варите минут 20, затем добавьте чеснок, соль и перец. Выключите плиту и дайте похлебке настояться 5 минут.
Pour the mushroom soup into serving bowls, add croutons and fresh herbs.
Грибную похлебку разлейте по порционным тарелкам, добавьте сухарики и свежую зелень.