Prepare the food: wash the mushrooms, peel the onions and garlic. Preheat oven to 200°C.
Подготовьте продукты: помойте грибы, очистите лук и чеснок. Разогрейте духовку до 200 °С.
Prepare the basis for the julienne. To do this, finely chop the mushrooms, onions and garlic. Heat a frying pan with vegetable oil, fry the onion in it, then add the garlic and mushrooms. Add salt, pepper and fry until the mushrooms are ready.
Приготовьте основу для жюльена. Для этого мелко нарежьте грибы, лук и чеснок. Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте на ней лук, затем отправьте туда чеснок и грибы. Добавьте соль, перец и жарьте до готовности грибов.
Now prepare the sauce. In a separate dry frying pan, fry the flour until creamy for 2-3 minutes, then add the butter and stir. After 1-2 minutes, pour in the cream and, stirring, bring the sauce to a boil.
Теперь приготовьте соус. На отдельной сухой сковороде обжарьте муку до кремового оттенка 2-3 минуты, затем добавьте сливочное масло и перемешайте. Через 1-2 минуты влейте сливки и, помешивая, доведите соус до кипения.
Add the sauce to the mushrooms and stir.
Добавьте соус к грибам и перемешайте.
Grease portion forms (cocotte pans) or a baking sheet with vegetable oil, place the mushrooms in the creamy sauce there.
Смажьте порционные формы (кокотницы) или противень растительным маслом, выложите туда грибы в сливочном соусе.
Grate the cheese on a medium grater. Sprinkle mushrooms on top and bake in the oven for 10 minutes. Serve the julienne to the table. Bon appetit!
Натрите сыр на средней терке. Присыпьте им сверху грибы и запекайте в духовке 10 минут. Подайте жюльен к столу. Приятного аппетита!