Wash and peel the vegetables. Cut the potatoes, carrots and onions into cubes and chop the garlic.
Вымойте и почистите овощи. Картофель, морковь и лук нарежьте кубиками, а чеснок измельчите.
Fry the vegetables. Pour oil into a pan, heat it up, add potatoes, carrots, onions, garlic and fry for 10 minutes, stirring constantly.
Обжарьте овощи. Налейте в кастрюлю масло, разогрейте, выложите картофель, морковь, лук, чеснок и обжаривайте 10 минут, постоянно помешивая.
Make some soup. Cover the vegetables with water and cook until the potatoes begin to soften, about 30 minutes.
Сварите суп. Залейте овощи водой и готовьте, пока картошка не начнется развариваться, приблизительно 30 минут.
Serve the potato soup with croutons and tomatoes. You can make a salad or add everything directly to bowls of soup.
Подавайте похлебку с картошкой можно с сухариками и помидорами. Можно сделать салат или добавить все прямо в тарелки с супом.