Wash and peel the vegetables. Cut the potatoes into medium cubes and the carrots into circles. To serve, hard boil the eggs, cool, peel and cut into slices. Wash the greens, dry on paper towels and chop finely. Conveniently arrange the products you need.
Вымойте и почистите овощи. Нарежьте картофель средними кубиками, а морковь кружками. Яйца для подачи сварите вкрутую, остудите, почистите нарежьте кружочками. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко порежьте. Удобно расположите нужные продукты.
Prepare the stew. Place a pot of water on the stove, add a little salt and let it boil. Add potatoes, carrots and whole onion. Cook over low heat until the vegetables are ready. Cooking time will be about 20 minutes. Turn off the stove, add salt and pepper if necessary, add oil and bay leaf. Let the dish sit for 15 minutes.
Приготовьте похлебку. Поставьте кастрюлю с водой на плиту, немного посолите и дайте закипеть. Добавьте картофель, морковь и целую луковицу. Варите на малом огне, пока овощи не будут готовы. Время варки составит около 20 минут. Выключите плиту, посолите и поперчите при необходимости, добавьте масло и лавровый лист. Дайте блюду 15 минут настояться.
Add egg slices, sour cream and herbs to the monastery stew.
Добавьте в монастырскую похлебку кружочки яиц, сметану и зелень.