Peel the ginger root, apple and orange. Cut the fruit into rings.
Очистите корень имбиря, яблоко и апельсин. Фрукты нарежьте кольцами.
Prepare the punch. Combine orange and apple juice in a saucepan, then add lemon juice. Add honey and place on low heat. When the juice with honey boils, add a piece of ginger and spices, cook for 3-5 minutes. Then add the fruit pieces and cook for another 3-5 minutes. Serve the finished citrus punch hot in a deep mug or glass for hot drinks.
Приготовьте пунш. В кастрюле соедините апельсиновый и яблочный сок, затем влейте лимонный сок. Добавьте мед и поставьте на медленный огонь. Когда сок с медом закипит, добавьте кусок имбиря и специи, варите в течение 3-5 минут. Затем добавьте кусочки фруктов и варите в течение еще 3-5 минут. Готовый цитрусовый пунш подавайте горячим в глубокой кружке или стакане для горячих напитков.
To make the drink look impressive when serving, garnish the glass with a slice of orange or lemon and a sprig of mint.
Чтобы при подаче напиток выглядел эффектно, украсьте бокал кусочком апельсина или лимона и веточкой мяты.