Prepare the food: boil the pork for 25-30 minutes, wash the mushrooms, peel the onions. Preheat oven to 200°C.
Подготовьте продукты: отварите свинину 25-30 минут, помойте грибы, очистите лук. Разогрейте духовку до 200 °С.
Finely chop the onion. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion.
Мелко нарежьте лук. Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте лук.
Finely chop the mushrooms and pork. Add them to the onion in the pan, fry for 10-15 minutes. Add salt and pepper to taste.
Мелко нарежьте грибы и свинину. Добавьте их к луку на сковороду, обжарьте минут 10-15. Положите соль и перец по вкусу.
To prepare the sauce, pour flour into a heated frying pan and bring it until golden brown. Add butter. Then pour in the milk and simmer for a few minutes. At the end, pour in sour cream. Simmer until the sauce thickens.
Чтобы приготовить соус на разогретую сковороду насыпьте муку, доведите ее до золотистого цвета. Добавьте сливочное масло. После влейте молоко и тушите несколько минут. В конце влейте сметану. Тушите, пока соус не загустеет.
Grate the cheese. Place mushrooms and meat in cocotte makers, add sauce and sprinkle with cheese. Bake in the oven for 15 minutes. As you can see, pork julienne is very easy to prepare.
Натрите сыр на терке. Выложите грибы с мясом в кокотницы, добавьте соус и посыпьте сыром. Выпекайте в духовке 15 минут. Как видите, жюльен со свининой готовить очень просто.
If you want to surprise with the presentation, use unusual cocotte makers. For example, in the form of pots.
Если вы хотите удивить подачей, используйте необычные кокотницы. Например, в виде горшочков.