If you are using frozen fillets, you must first defrost them completely.
Если вы используете замороженное филе, необходимо его предварительно полностью разморозить.
Soak the meat. Mix milk with salt. Immerse the turkey fillet in it and leave it in the refrigerator for 2.5-3 hours.
Вымочите мясо. Смешайте молоко с солью. Погрузите в него филе индейки и оставьте на 2,5-3 часа в холодильнике.
Marinate the meat. Mix thyme, black and red pepper in vegetable oil. Add squeezed garlic. Dry the fillets with a paper towel after soaking. Secure the fillet halves carefully and tightly with thread. If you have a whole piece of fillet, you can skip the thread altogether. Coat the meat with marinade. Leave to marinate for 30 minutes.
Замаринуйте мясо. В растительном масле смешайте тимьян, черный и красный перец. Добавьте выдавленный чеснок. Филе обсушите бумажным полотенцем после вымачивания. Тщательно и туго зафиксируйте половинки филе нитью. Если у вас цельный кусок филе, можно вообще не использовать нить. Обмажьте мясо маринадом. Оставьте мариноваться 30 минут.
Bake the meat. Place the fillet in a baking dish and place in the oven preheated to 200 degrees for 35-40 minutes. Let the pastorme cool completely, remove the threads and chop the meat.
Запеките мясо. Выложите филе в форму для запекания и поставьте в духовку, разогретую до 200 градусов, на 35-40 минут. Дайте пасторме полностью отстыть, извлеките нити и нарежьте мясо.
Make a sandwich. Add a slice of pickled cucumber or a slice of tomato to the sandwich and garnish with fresh herbs.
Сделайте сэндвич. Добавьте к сэндвичу кусочек соленого огурчика или кружок помидора, украсьте свежей зеленью.