Pour cold water over the gelatin and leave to swell for 30 minutes. Wash and peel the mango, separate the pulp from the pit. Prepare a blender and bowls.
Залейте желатин холодной водой и оставьте для набухания на 30 минут. Вымойте и очистите манго, отделите мякоть от косточки. Приготовьте блендер и креманки.
Prepare panna cotta. Combine the cream with milk, add 2 tbsp. sugar and put on fire. Bring to a boil. Then add the swollen gelatin to the hot creamy mass. Stir until the gelatin dissolves. Pour into bowls and refrigerate for 2-3 hours to allow the dessert to set.
Приготовьте панна-котту. Сливки соедините с молоком, добавьте 2 ст.л. сахара и поставьте на огонь. Доведите до кипения. Затем добавьте набухший желатин в горячую сливочную массу. Перемешайте, чтобы желатин растворился. Разлейте по креманкам и уберите в холодильник на 2-3 часа, чтобы десерт застыл.
Prepare mango puree. To do this, use a blender to turn the mango into puree. Add 2 tbsp. sugar and starch. Heat slightly until the puree thickens slightly.
Приготовьте манговое пюре. Для этого блендером превратите манго в пюре. Добавьте 2 ст.л. сахара и крахмал. Немного нагрейте, чтобы пюре слегка загустело.
Collect dessert. Remove the panna cotta from the refrigerator. Spread mango puree over the frozen dessert. Sprinkle with powdered sugar.
Соберите десерт. Достаньте панна-котту из холодильника. На застывший десерт выложите манговое пюре. Посыпьте сахарной пудрой.
Garnish the mango panna cotta with a sprig of mint.
Панна-котту с манго украсьте веточкой мяты.