Pour cold water over the gelatin and leave to swell for 30 minutes. Wash the tangerines, peel and grate the zest. Cut the tangerine slices into small pieces. Prepare the dessert molds.
Залейте желатин холодной водой и оставьте для набухания на 30 минут. Вымойте мандарины и очистите от кожуры, натрите цедру. Дольки мандаринов нарежьте на небольшие кусочки. Приготовьте формочки для десерта.
Prepare tangerines for serving. Add powdered sugar to the tangerines and stir. Cover with a lid and place in the refrigerator.
Подготовьте мандарины для подачи. Добавьте к мандаринам сахарную пудру и перемешайте. Накройте крышкой и поставьте в холодильник.
Prepare the creamy base. Combine the cream with tangerine zest and sugar. Place the pan on the fire and bring to a boil.
Приготовьте сливочную основу. Сливки соедините с мандариновой цедрой и сахаром. Поставьте кастрюлю на огонь и доведите до кипения.
Combine cream with gelatin. Dissolve gelatin in hot cream and cool completely. Pour into molds through a strainer and refrigerate for 3 hours.
Соедините сливки с желатином. В горячих сливках растворите желатин и полностью остудите. Разлейте в формы через ситечко и поставьте в холодильник на 3 часа.
Remove the finished dessert from the molds, place on a plate and garnish with tangerine slices from the refrigerator.
Готовый десерт извлеките из формочек, выложите на тарелку и украсьте мандариновыми дольками из холодильника.