Prepare the food: wash the mushrooms. Boil the chicken fillet for 15-20 minutes. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте продукты: помойте грибы. Отварите куриное филе 15-20 минут. Разогрейте духовку до 180 °С.
Finely chop the chicken fillet and mushrooms.
Мелко нарежьте куриное филе и грибы.
Heat a frying pan with vegetable oil, fry the mushrooms for 2-3 minutes, then add the chicken to the mushrooms and fry for another 3 minutes. Salt and pepper.
Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжаривайте грибы 2-3 минуты, затем добавьте к грибам курицу и обжаривайте еще 3 минуты. Посолите, поперчите.
To prepare the sauce, pour flour into a heated frying pan and bring it until golden brown. Add butter. Then pour in the milk and simmer for a few minutes. At the end, pour in sour cream. Simmer until the sauce thickens.
Чтобы приготовить соус на разогретую сковороду насыпьте муку, доведите ее до золотистого цвета. Добавьте сливочное масло. После влейте молоко и тушите несколько минут. В конце влейте сметану. Тушите, пока соус не загустеет.
Grate the cheese.
Натрите сыр на терке.
Fill the tartlets with chicken and mushrooms, pour 2 tablespoons of sauce into each tartlet.
Наполните тарталетки курицей и грибами, влейте в каждую тарталетку по 2 столовые ложки соуса.
Sprinkle the cheese on top of the tartlets, place them on a baking sheet and bake for 15 minutes. The dish is ready, bon appetit!
Присыпьте тарталетки сверху сыром, выложите их на противень и поставьте запекаться на 15 минут. Блюдо готово, приятного аппетита!
To make the dish look brighter, decorate the finished julienne tartlets with fresh herbs.
Чтобы блюдо выглядело ярче, украсьте готовые тарталетки с жюльеном свежей зеленью.