Pour cream over gelatin and leave to swell for 20 minutes. Prepare wine glasses or bowls.
Залейте желатин сливками и оставьте для набухания на 20 минут. Приготовьте фужеры или креманки.
Prepare panna cotta. Add sugar and vanillin to fermented baked milk and stir. Place the cream with gelatin in the microwave and heat until the gelatin is completely dissolved, about 3 minutes. Gradually pour the dissolved gelatin into the fermented baked milk and mix thoroughly.
Приготовьте панна-котту. Добавьте в ряженку сахар, ванилин, перемешайте. Сливки с желатином поставьте в микроволновку и прогрейте до полного растворения желатина, примерно на 3 минуты. Растворившийся желатин постепенно влейте в ряженку, тщательно перемешайте.
Allow the dessert to harden. Pour the mixture into glasses or bowls and refrigerate for 2 hours.
Отправьте десерт на застывание. Разлейте массу по фужерам или креманкам и поставьте в холодильник на 2 часа.
Garnish the fermented baked milk panna cotta with colored sprinkles and a sprig of mint.
Панна-котту из ряженки украсьте цветной посыпкой и веточкой мяты.