Wash the cherries, drain in a colander, and remove the pits. Thaw the frozen product. Grind in a blender to puree. Rinse the mint under running water. Prepare a blender and clear glasses for dessert.
Вымойте вишню, откиньте на дуршлаг, удалите косточки. Замороженный продукт разморозьте. Измельчите в блендере до пюре. Мяту промойте под проточной водой. Приготовьте блендер и прозрачные стаканы для десерта.
Soak the gelatin. Pour 100 ml of milk into a deep container. Add gelatin and cream to it. Leave it to swell for 5 minutes. Then heat the milk-gelatin mixture on the stove until the crystals are completely dissolved.
Замочите желатин. Перелейте 100 мл молока в глубокую емкость. Добавьте к нему желатин и сливки. Оставьте его набухать на 5 минут. Затем подогрейте молочно-желатиновую смесь на плите до полного растворения кристаллов.
Make panna cotta. Combine cottage cheese with cherry puree and stir until smooth. Add powdered sugar and mix again. Pour in the milk-gelatin mixture and cream. Mix the products thoroughly until a homogeneous consistency is obtained. Pour the resulting mixture into transparent glasses and refrigerate for 5 hours.
Сделайте панна-котту. Творог соедините с вишневым пюре и перемешайте до однородности. Добавьте сахарную пудру и снова перемешайте. Влейте молочно-желатиновую смесь и сливки. Тщательно смешайте продукты до получения однородной консистенции. Разлейте полученную массу по прозрачным стаканам и уберите в холодильник на 5 часов.
Before serving, garnish the cottage cheese panna cotta with a mint leaf and raspberries.
Перед подачей украсьте панна-котту из творога листиком мяты и ягодами малины.