According to the instructions on the package, dilute gelatin in 200 ml of cold but boiled water.
Согласно инструкции на упаковке разведите желатин в 200 мл холодной, но кипяченой водой.
Make coconut paste. Combine coconut milk and sugar in a saucepan. Place the container on low heat. Stirring constantly, wait until the sugar is completely dissolved. Remove the mixture from the heat and stir in the coconut flakes. Leave the coconut mixture to cool.
Сделайте кокосовую массу. В сотейнике соедините кокосовое молоко и сахар. Поставьте емкость на маленький огонь. Постоянно помешивая, дождитесь полного растворения сахара. Снимите смесь с огня и смешайте с кокосовой стружкой. Оставьте кокосовую массу остывать.
Prepare panna cotta. Pour the already swollen gelatin into a small container and place it in a water bath. Heat until the gelatin is completely dissolved.
Приготовьте панна-котту. Уже набухший желатин перелейте в небольшую емкость и поставьте его на водяную баню. Нагрейте до полного растворения желатина.
Combine the ingredients and let the panna cotta set. Pour gelatin into the coconut mixture in a thin stream and stir until smooth. Pour the resulting mixture into serving glasses. Place the panna cotta in the refrigerator for 3 hours.
Соедините компоненты и отправьте панна-котту застывать. Влейте тонкой струйкой желатин в кокосовую массу и перемешайте до однородности. Полученную смесь разлейте по порционным стаканчикам. Уберите панна-котту в холодильник на 3 часа.
Before serving, spoon the berry jam on top of the coconut panna cotta.
Перед подачей выложите поверх кокосовой панна-котты ягодный джем.