Prepare the food: wash the mushrooms. Boil the chicken fillet for 15-20 minutes. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте продукты: помойте грибы. Отварите куриное филе 15-20 минут. Разогрейте духовку до 180 °С.
Prepare the basis for the julienne. To do this, finely chop the chicken fillet and mushrooms. Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the mushrooms for 2-3 minutes. Then add the chicken to the mushrooms and fry for another 3 minutes.
Приготовьте основу для жюльена. Для этого мелко нарежьте куриное филе и грибы. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжаривайте грибы 2-3 минуты. Затем добавьте к грибам курицу и обжаривайте еще 3 минуты.
To prepare the sauce, pour flour into a heated frying pan and bring it until golden brown. Add butter. Then pour in the milk and simmer for a few minutes. At the end, pour in sour cream. Simmer until the sauce thickens.
Чтобы приготовить соус на разогретую сковороду насыпьте муку, доведите ее до золотистого цвета. Добавьте сливочное масло. После влейте молоко и тушите несколько минут. В конце влейте сметану. Тушите, пока соус не загустеет.
Grate the cheese. Prepare buns instead of traditional julienne cocotte makers. Cut off the tops and remove the crumb.
Натрите сыр на терке. Подготовьте булочки вместо традиционных для жюльена кокотниц. Срежьте с них верхушки, вытащите мякиш.
Add chicken and mushrooms to the sauce, salt and pepper to taste and fill the resulting mass into buns. Sprinkle grated cheese on top.
В соус добавьте курицу и грибы, посолите, поперчите по вкусу и наполните получившейся массой булочки. Сверху посыпьте тертым сыром.
Place the julienne buns on a baking sheet and bake in the oven for 15 minutes. Julienne in buns is ready! Bon appetit!
Выложите булочки с жюльеном на противень и запекайте в духовке 15 минут. Жюльен в булочках готов! Приятного аппетита!
To make the dish look brighter, sprinkle the julienne buns with fresh herbs.
Чтобы блюдо выглядело ярче, посыпьте булочки с жюльеном свежей зеленью.