Prepare the food: wash the mushrooms, peel the onions and garlic. Preheat oven to 200°C.
Подготовьте продукты: помойте грибы, очистите лук и чеснок. Разогрейте духовку до 200 °С.
Cut the potatoes into thin strips. Melt a frying pan with vegetable oil and fry the potatoes until almost cooked.
Нарежьте картофель тонкими полосками. Растопите сковороду с растительным маслом, обжарьте картофель почти до полной готовности.
Finely chop the onion, melt a frying pan with vegetable oil. Fry the onion until golden brown for 5 minutes.
Мелко нарежьте лук, растопите сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук до золотистого цвета 5 минут.
Chop the champignons, add them to the onion, cook for 7-8 minutes until the liquid evaporates. Season with salt and pepper.
Нарежьте шампиньоны, добавьте их к луку, готовьте 7-8 минут до выпаривания жидкости. Посолите и поперчите.
To make the sauce, fry the flour in a frying pan without oil until creamy. Add cream and sour cream there, stir so that there are no lumps. Place the mushrooms and onions in the pan, bring to a boil, cook for another 5 minutes.
Чтобы приготовить соус, обжарьте муку на сковороде без масла до кремового цвета. Добавьте туда сливки и сметану, размешайте, чтобы не было комочков. Выложите в сковороду грибы с луком, доведите до кипения, готовьте еще 5 минут.
Take cocotte makers or a baking dish. Place potatoes on the bottom and mushroom mixture on top. Grate the cheese and sprinkle the mixture on top. Bake in the oven for 15 minutes. The dish is ready, bon appetit!
Возьмите кокотницы или форму для запекания. Выложите на дно картофель, а сверху — грибную смесь. Натрите сыр на терке, посыпьте им смесь сверху. Запекайте в духовке 15 минут. Блюдо готово, приятного аппетита!
Garnish the finished julienne with potatoes with fresh herbs. This way it will be brighter and more appetizing.
Готовый жюльен с картошкой украсьте свежей зеленью. Так он будет ярче и аппетитнее.