Rinse the meat and lard and pat dry with a paper towel. Peel the onion. Wash the greens, let dry and chop finely. Pass the meat, onions and lard through a meat grinder. Prepare skewers, baking sheet, wire rack. Turn the oven on to 250 degrees.
Промойте мясо и сало, промокните бумажным полотенцем. Очистите лук от кожуры. Зелень промойте, дайте просохнуть и мелко порежьте. Мясо, лук и сало пропустите через мясорубку. Приготовьте шпажки, противень, решетку. Включите духовку на 250 градусов.
Prepare the minced meat. Add salt and pepper to the minced meat and stir.
Подготовьте фарш. Добавьте к фаршу соль с перцем, перемешайте.
Prepare the kebab. Wet your hands with water, form sausages, and secure them on skewers. Place the lula kebab on a wire rack and place a baking sheet down to catch any dripping fat. Bake the kebabs in an oven preheated to 250 degrees for 30 minutes, 15 minutes on each side.
Приготовьте кебаб. Намочите руки водой, сформируйте колбаски, закрепите их на шпажках. Поместите люля-кебаб на решетку, вниз подставьте противень, чтобы собрать капающий жир. Запеките кебабы в разогретой до 250 градусов духовке 30 минут, по 15 минут с каждой стороны.
Wrap the kebab in pita bread. Cut the large pita bread into portions of 10x20 cm. Place chopped herbs and one kebab on each piece. Wrap tightly.
Заверните кебаб в лаваш. Разрежьте большой лаваш на порционные кусочки 10х20 см. На каждый кусочек выложите измельченную зелень и один кебаб. Плотно заверните в рулет.
Serve lula kebab wrapped in pita bread with your favorite sauce.
Завернытуй в лаваш люля-кебаб подавайте к столу с любимым соусом.