Peel the onion and finely chop. Wash the greens, dry on paper towels, chop finely. Prepare skewers, grill, charcoal.
Лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, мелко нарежьте.Приготовьте шампуры, мангал, уголь.
Prepare the minced meat. To do this, combine meat, onion, cognac, salt and pepper, mix. Knead the minced meat with your hands for at least 15-20 minutes, then place in the refrigerator for 3 hours.
Приготовьте фарш. Для этого соедините мясо, лук, коньяк, соль и перец, перемешайте. Вымешивайте фарш руками не менее 15-20 минут, затем поместите в холодильник на 3 часа.
Form lula kebab. To do this, wet your hands in warm water, form a sausage from a small piece of minced meat and place it on a skewer. Press the minced meat firmly onto the skewer so that there is no air inside.
Сформируйте люля-кебаб. Для этого смочите руки в теплой воде, из небольшого куска фарша слепите колбаску и поместите ее на шампур. Крепко прижимайте фарш к шампуру, чтобы внутри не было воздуха.
Fry lula kebab. Fry lula kebabs on the grill over high heat for 12-15 minutes, turning over.
Зажарьте люля-кебаб. Жарьте люля-кебабы на мангале с сильным жаром в течение 12-15 минут, переворачивая.
To make the Armenian kebab look impressive when serving, serve it the Armenian way: put lettuce leaves on a tray, put Armenian pita bread on top, then kebab on skewers, sprinkle with cilantro and dill on top.
Чтобы армянский кебаб при подаче выглядел эффектно, подайте его по-армянски: на поднос выложите листья салата, сверху положите армянский лаваш, затем кебаб на шампурах, сверху посыпьте кинзой и укропом.