Grate the cheese on a coarse grater. Wash the chicken fillet, remove veins and membrane, chop with a knife or in a food processor. Peel the onion and cut into small cubes. Prepare skewers, foil, grill and coals.
Сыр натрите на крупной терке. Куриное филе вымойте, очистите от жилок и пленки, порубите ножом или в комбайне. Лук очистите от шелухи и нарежьте небольшими кубиками. Приготовьте шампуры, фольгу, мангал и угли.
Prepare the minced meat. To do this, combine minced meat, grated cheese and onion. Add salt and pepper to taste, mix thoroughly. Beat the minced meat for 10-15 minutes until smooth, then leave in the refrigerator for 1 hour.
Приготовьте фарш. Для этого соедините рубленое мясо, тертый сыр и лук. Посолите и поперчите по вкусу, тщательно перемешайте. В течение 10-15 минут отбивайте фарш до однородной массы, затем оставьте в холодильнике на 1 час.
Form lula kebabs. With wet hands, divide the minced meat into several parts and form into balls. Then spread each ball over the skewer in an even layer. Carefully wrap the lula kebabs with foil. Fry the lula kebabs wrapped in foil on the grill for 15 minutes, turning the skewers. Then carefully remove the foil and brown the lula kebabs for 5-7 minutes.
Сформируйте люля-кебабы. Мокрыми руками разделите фарш на несколько частей и слепите шарики. Затем каждый шарик распределите по шампуру ровным слоем. Аккуратно оберните люля-кебабы фольгой. Жарьте обернутые в фольгу люля-кебабы на мангале в течение 15 минут, переворачивая шампуры. Затем осторожно снимите фольгу и подрумяньте люля-кебабы в течение 5-7 минут.
Place lula kebab with cheese on a wide dish and serve.
Люля-кебаб с сыром выложите на широкое блюдо и подавайте к столу.