Peel the onion and cut it into quarters. Rinse the dill thoroughly under water, shake off excess liquid. Peel the garlic. Cut the lard into small cubes. Squeeze the juice out of the lemon. Defrost the minced meat (if necessary). Rinse the lettuce leaves with water. Prepare a blender, skewers, and baking dish. Turn on the oven to 200 degrees.
Лук очистите и разрежьте его на четвертинки. Укроп промойте тщательно под водой, стряхните лишнюю жидкость. Чеснок очистите. Сало нарежьте небольшими кубиками. Из лимона выдавите сок. Фарш разморозьте (если необходимо). Листья салата сполосните водой. Приготовьте блендер, шпажки, форму для запекания. Включите духовку на 200 градусов.
Prepare the minced meat. Combine onion, garlic, dill, lemon juice, and lard in a blender. Beat until smooth. Mix with minced meat and spices. Cover the finished meat with cling film and put it in the refrigerator for 30 minutes to infuse.
Приготовьте фарш. В блендере соедините лук, чеснок, укроп, лимонный сок, сало. Взбейте до однородной консистенции. Смешайте с фаршем и специями. Накройте готовое мясо пищевой пленкой и уберите его в холодильник на 30 минут для настаивания.
Make lula kebab and bake it. Form the minced meat into oblong sausages and place them on skewers. Transfer to a baking dish and place in an oven preheated to 200 degrees for 40 minutes.
Сделайте люля-кебаб и запеките его. Сформируйте из фарша продолговатые колбаски и насадите их на шпажки. Переложите в форму для запекания и поставьте в разогретую до 200 градусов духовку на 40 минут.
Serve the finished, oven-baked beef lula kebab on a lettuce leaf.
Подавайте готовый, запеченный в духовке говяжий люля-кебаб на листе салата.