Clean the fish from skin and bones. Cut it into rectangular pieces. Peel the onion and chop finely. Rinse the cilantro under water, shake off excess liquid and chop. Combine cilantro and onion, beat with a blender until smooth. Prepare skewers, grill and coals.
Рыбу очистите от кожи, костей. Нарежьте ее на прямоугольные куски. Лук очистите и мелко порубите. Кинзу промойте под водой, стряхните лишнюю жидкость и измельчите. Соедините кинзу и лук, взбейте блендером до однородной консистенции. Приготовьте шпажки, мангал и угли.
Marinate the fish. Place the fish in a container. Add spices to it (ground paprika, cumin, ginger powder, salt, pepper), onion with cilantro, lemon juice and olive oil. Mix thoroughly and cover with cling film. Place in the refrigerator for 60 minutes.
Замаринуйте рыбу. В емкость переложите рыбу. Добавьте к ней специи (молотую паприку, зиру, имбирный порошок, соль, перец), лук с кинзой, лимонный сок и оливковое масло. Тщательно перемешайте и накройте пищевой пленкой. Поставьте в холодильник на 60 минут.
Prepare lula kebab. Thread the marinated fish pieces onto skewers. Fry fish kebab on the grill, turning constantly, for 10 minutes.
Приготовьте люля-кебаб. Кусочки маринованной рыбы нанизайте на шпажки. Обжаривайте на мангале люля-кебаб из рыбы, постоянно переворачивая, в течение 10 минут.
Serve fish kebab on thin pita bread.
Подавайте люля-кебаб из рыбы на тонком лаваше.