Wash the chicken breast fillet, dry it with paper towels, and grind it into mince using a meat grinder. Peel the onion and pass through a meat grinder or finely chop. Wash fresh herbs, shake off the water, and chop finely. Prepare skewers, food foil, grill and coals.
Филе куриной грудки вымойте, обсушите бумажными полотенцами, измельчите до состояния фарша при помощи мясорубки. Лук очистите и пропустите через мясорубку или мелко нарубите. Свежую зелень промойте, стряхните воду, мелко нарежьте. Приготовьте шпажки, пищевую фольгу, мангал и угли.
Prepare lula kebab. Combine spices, minced chicken and onions. Knead until smooth for 10 minutes. Place the kebab base into a bowl and cover it with cling film. Place in the refrigerator for 2 hours.
Приготовьте люля-кебаб. Соедините специи, куриный фарш и лук. Вымешивайте до однородности в течение 10 минут. Переложите основу люля-кебаба в миску и накройте ее пищевой пленкой. Уберите в холодильник на 2 часа.
Make lula kebab and fry it. Form the minced chicken into sausages and place them on skewers. Wrap the kebab in foil to prevent the meat from falling apart during cooking. Fry lula kebab on the grill from minced chicken for 15 minutes on different sides.
Сделайте люля-кебаб и зажарьте его. Сформируйте из куриного фарша колбаски и насадите их на шпажки. Заверните люля-кебаб в фольгу, чтобы мясо не развалилось в процессе готовки. Обжаривайте люля-кебаб на мангале из фарша курицы в течение 15 минут с разных сторон.
Before serving, remove the foil and transfer the chicken kebab to a plate and garnish with fresh herbs.
Перед подачей снимите фольгу, а куриный люля-кебаб переложите на блюдо и украсьте свежей зеленью.