Prepare the food: wash the mushrooms, peel the onions and garlic. Preheat oven to 200°C.
Подготовьте продукты: помойте грибы, очистите лук и чеснок. Разогрейте духовку до 200 °С.
Start preparing the main ingredient - mushrooms. Chop them finely. Chop the onion and garlic. Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion in it, then add the garlic and mushrooms. Add salt, pepper and fry until the mushrooms are ready.
Приступайте к приготовлению основного ингредиента — грибов. Мелко нарежьте их. Порежьте лук и чеснок. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте в ней лук, затем отправьте туда чеснок и грибы. Добавьте соль, перец и обжаривайте до готовности грибов.
Prepare the creamy julienne sauce. In a separate dry frying pan, fry the flour until creamy for 2-3 minutes, then add the butter and stir. After 1-2 minutes, pour in the cream and, stirring, bring the sauce to a boil.
Приготовьте сливочный соус для жюльена. На отдельной сухой сковороде обжарьте муку до кремового оттенка 2-3 минуты, затем добавьте сливочное масло и перемешайте. Через 1-2 минуты влейте сливки и, помешивая, доведите соус до кипения.
Add the sauce to the mushrooms and stir.
Добавьте соус к грибам и перемешайте.
Grease portion forms (cocotte pans) or a baking sheet with vegetable oil, place the mushrooms in the creamy sauce there.
Смажьте порционные формы (кокотницы) или противень растительным маслом, выложите туда грибы в сливочном соусе.
Start baking the julienne. Grate the cheese on a medium grater. Sprinkle mushrooms on top and bake in the oven for 10 minutes. Serve the julienne to the table. Bon appetit!
Приступайте к запеканию жюльена. Натрите сыр на средней терке. Присыпьте им сверху грибы и запекайте в духовке 10 минут. Подайте жюльен к столу. Приятного аппетита!
To serve the dish reminiscent of a restaurant, use unusual cocotte makers, for example, in the form of pots.
Чтобы подача блюда напоминала ресторанную, используйте необычные кокотницы, например, в форме горшочков.